Gynaecologie Gent

Welkom op de website van de groep Gynaecologie Gent!

Wij zijn een groep gynaecologen die via deze weg een nog betere bereikbaarheid naar onze patiŽnten wensen te bieden om op die manier een optimale service te kunnen garanderen. Naast onze gynaecologische activiteiten in het ziekenhuis, AZ Sint Lucas Gent, bieden wij u ook de mogelijkheid om elk van ons te raadplegen via onze private praktijk. Wij staan voor een familiale en rustgevende sfeer met een professionele, integere aanpak.

Gynaecologie: behandelingen

U kan bij ons terecht voor preventief gynaecologisch onderzoek, zwangerschapsbegeleiding, gynaecologiche operaties, bekkenbodemproblemen zoals blaas-, baarmoeder- en darmverzakkingen, ongewild urineverlies, prenatale diagnostiek, vruchtbaarheidsonderzoek en -behandeling, borstproblemen en andere gynaecologische klachten.

Specialiteiten per gynaecoloog

Daarnaast heeft iedere gynaecoloog op de dienst een bijzondere specialisatie en ervaring op bepaalde gynaecologische deelgebieden. Zo kan u bij ons specifiek terecht voor kijkoperaties, robotchirurgie, borstoperaties, bekkenbodemchirurgie, menopauze en gynaecologie voor adolescenten.

Op het vlak van specialisatie werken wij samen met elkaar. U blijft steeds bij dezelfde gynaecoloog in behandeling, maar het kan gebeuren dat u voor specifieke ingrepen of onderzoeken doorverwezen wordt naar de gynaecoloog in de groep met de meeste bekwaamheid op dat gebied. Zo garanderen we u de beste gynaecologische zorgen, aangepast aan uw noden.

Gynaecoloog nodig?

Contacteer ons vandaag om een consultatie te boeken bij een van onze gynaecologen. Heeft u een specifiek probleem? Bezoek eerst even de pagina gynaecologen om die gynaecoloog te kiezen die u het beste kan helpen.

© 2017 Gynaecologen Gent. Alle rechten voorbehouden. YourCoach Coaching.